Levering

Op het moment dat wij uw bestelling ontvangen, wordt deze met de grootste zorg in behandeling genomen. Verzending van uw bestelling vind plaats tussen 3 en 9 dagen na ontvangst van uw bestelling en bij vooruitbetaling na ontvangst van de betaling. Onze artikelen zijn doorgaans niet uit voorraad leverbaar. De producten worden soms nog costummade gemaakt. Soms komt het voor dat een artikel tijdelijk uitverkocht is, wij houden dan uw bestelling aan. Als een artikel definitief is uitverkocht, ontvangt u hierover bericht.

Verpakking

Uw pakje wordt zonder herkenbare afzender thuisbezorgd. Discreet verpakt in neutraal karton zonder opdruk. Er is geen afzender te zien, nergens wordt onze naam vermeld.

Retourneren

De koper is verplicht de producten bij aankomst te inspecteren en eventuele gebreken direct aan ons te melden. Klachten inzake orders dienen binnen 7 dagen nadat de goederen de koper hebben bereikt schriftelijk of per email aan ons gedaan te worden. Bij gebreke hiervan worden wij geacht in overeenstemming met onze verplichtingen te hebben geleverd. (Hygiënische artikelen kunnen NIET geruild worden). Indien tijdig is gereclameerd en de geleverde goederen niet aan de overeenkomst beantwoorden, zullen wij ter uwer keuze en tegen teruggave van de geleverde goederen, hetzij voor éénmalige gratis herlevering zorgen, hetzij de koper voor de teruggenomen goederen crediteren. Het te crediteren bedrag zal minus de kosten van verzending zijn. De artikelen dienen ongedragen, niet gebruikt en in ongeschonden staat, goed verpakt en voldoende gefrankeerd verstuurd te worden naar:

DNT-Internetservice
Popovstraat 20-7
8013 RK Zwolle


Heeft u nog vragen?
Aarzel dan niet en neem contact op met onze klantenservice:
Whatsapp: 06 82 66 66 13

Neem contact op